Brugerrådets arrangementer

Brugerrådet afholder ca. 1 arrangement om måneden. På denne side kan du se arrangementerne efterhånden som vi indgår aftaler med kunstnere, foredragsholdere, arrangører m.fl.

Fælleskoncert

Frederikssund Sangforening og Vindingekoret

Caféen søndag den 15. marts kl. 15.00

 

Frederikssund Sangkor arrangerer sammen med Vindingekoret en syng-med-koncert. Begge kor har samme har samme dirigent, nemlig Alex Bach Andersen.

Vindingekoret er et blandet kor, som synger alt mellem himmel og jord: danske sange, klassisk, folkemusik og rytmisk, hvor korets medlemmer har indflydelse på repertoiret. Koret kan have samarbejde med andre kor, hvilket giver mulighed for at komme rundt i landet  og være sammen med andre sangglade mennesker.

Frederikssund Sangforening er et flerstemmigt mandskor. Repertoiret er nyt og gammelt fra den danske sangskat blandet med nordiske viser og swingende rytmer fra flere verdensdele. Foreningen blev stiftet i 1858 og er dermed byens ældste aktive forening.

Koncerten består af sange med korene hver for sig og fællesnumre. Der er naturligvis også mulighed for publikum at synge med.

Fri entré. Vi har plads til 100. Kaffe/te, kage og andre forfriskninger kan købes.

Arrangementet er AFLYST