Billard på Tolleruphøj og Lundebjerggård

Ved billardbordene på Tolleruphøj og Lundebjerggård kan du få tildelt træningstid ligesom du kan tilmelde dig en eller flere af turneringerne, som afvikles i løbet af året:

Nordea-turneringen

Pokalturneringen

Skomagerturneringen

Amtsturneringen

Henvendelse om tildeling af træningstid og tilmelding til turneringer sker til billarudvalgets formand Bent Kaj Nielsen, telefon 2028 4357.

Nedenfor kan du se billeder og resultater fra sæsonens turneringer.

 

Sæson 2017/18

Pokalturneringen 2018

Klik på linket og se oversigten:

https://drive.google.com/file/d/15KVgZiNh1rNXdba4tCWRPIakdOMK0rjJ/view?usp=sharing

 

 

Sæson 2016/17

Nordeaturneringen var med 34 spillere og blev sponsoreret af vores lokale Nordeaafdeling m.h.t. medaljer, er afsluttet for 2016/17 og resultaterne fremgår nedenfor.

Pokalturneringen startede 27/1 og løb over 3 måneder med 28 spillere fordelt i 5 grupper. Den er nu afsluttet og resultaterne vil kunne ses nedenfor. 

Skomagerturneringen blev afsluttet den 18. april

Amtsturneringen er også afsluttet for 2016/17.

Billardsæsonen 2016/17 blev afsluttet på Lundebjerggård den 26. april med en frokost for alle spillere. Prisen for smørrebrødet var 65,- kr. og man skulle huske at tilmelde sig på opslagstavlerne på Lundebjerggård og Tolleruphøj. Der skete her overrækkelse af præmier og medaljer ligesom billardudvalget aflagde beretning for sæsonen.

 

Nordeaturneringen

 

Turneringen er færdigspillet med 34 spillere og resultatlisterne foreligger. Den 26. april var der billardafslutning og uddeling af medaljer. Nordea er vores sponsor til turneringen og det var filialchef i Frederikssund Jan Mølgaard, som overrakte medaljerne. Derefter var der opstilling til det traditionelle ”klassebillede”, se nedenfor.

 

Medaljetagere blev:

Pulje 1, nr. 1 Claus Jørgensen, nr. 2 Ole Jørgensen, nr. 3 Allan Schmidt

Pulje 2, nr. 1 Ove Sørensen, nr. 2 Asger Vestorp, nr. 3 Erik Wettendorff

Pulje 3. nr. 1 Ivan Olesen, nr. 2 Vagn Sørensen, nr. 3 Sven Berger

Pulje 4, nr. 1 Erik Pedersen, nr. 2 Svend Nyling, nr. 3 Leif Hansen

Pulje 5, nr. 1 Otto Sänger, nr. 2 Keld Skov Hansen, nr. 3 Ole Ingemann

Pulje 6, nr. 1 Per Orye, nr. 2 Lydia Priis, nr. 3 Henning Hansen

 

 

 

 

Fra pokalfinalen:
Sven, Gunvar og Lydia

Pokalturneringen

Turneringen er vel overstået. Der var i år tilmeldt 28 spillere, heraf flere ”nye” spillere, der gik til bordene med frisk mod. De 28 spillere var inddelt i 5 grupper, hvor man i hver gruppe kvalificerede sig til mellemrunden, derfra videre til en semifinale og endelig til finalen, hvor alle spillede mod alle. Vinderne blev:

1. Claus Jørgensen

2. Ove Sørensen

3. Sven Berger

4. Gunvar Holdgaard

 

Skomagerturneringen

Onsdag den 12. april afholdt vi skomagerturnering på Lundebjerggård.

Da vi i år gjorde turneringen åben for alle, der spiller billard på Tolleruphøj og Lundebjerggård, satsede vi på at blive færdig på én dag, hvilket også lykkedes.

Vi startede kl. 10, og efter at alle havde spillet 3 kampe og haft nogle fornøjelige timer, havde vi fundet finalisterne ved 14-tiden. Resultatet i finalen blev:

Nr. 1, Leif Nørregaard. Nr. 2, Ove Sørensen. Nr. 3 Bent Kaj Nielsen. Nr. 4, Allan Schmidt. Desværre var der ikke mange ikketurneringsspillere der havde tilmeldt sig, men det bliver måske bedre til næste år, når alle bliver bekendt med, hvordan det foregår.                             Allan Schmidt                           

 

 

 

FAB Turneringen (Frederiksborg Amt Billard)

 

Turneringens afslutning blev i år afviklet i Hillerød den 31. marts, hvor vi deltog med spillere fra Hillerød, Hundested og Ølstykke. Arrangementet var ”selvbetalende” frokost samt kaffe og småkager, hvorefter der var overrækkelse af pokaler efter resultaterne:

 

A-rækken: nr. 1 Ølstykke, nr. 2 Hundested, nr. 3 Hillerød, nr. 4 Frederikssund

 

B-rækken, nr. 1 Hundested, nr. 2 Ølstykke, nr. 3 Frederikssund, nr. 4 Hillerød

 

C-rækken, nr. 1 Hundested, nr. 2 Ølstykke, nr. 3 Frederikssund nr. 4 Hillerød

 

Formanden for FAB turneringen Erik Wettendorff orienterede om turneringens seneste FAB møde, hvor han modtog valg som formand i endnu et år, men det var så også det sidste. Der er således god tid til at finde en afløser til at tage over.